Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Jaj ne: Kristen Stewart újra a filmvásznon...

2012.08.05. 06:00 :: Izabella Baretti

Kristen Stewart Smiling Twi Prem.jpg

Na igen! Már megint ki kapott szerepet egy jobb sorsra érdemes könyv adaptációban? Na ki? Tippeljetek! A drága ,mindjárt berepül a légy a számba' Bella Swan.

egypluszegy.jpg


A kis forrás, ahol találtam a hírt, úgy kezdi, hogy a drága Kristen hiába küzd magánéleti problémákkal (összeszűrte a levet a Hófekete rendezőjével, és ezért a csillogó bőrű "ős-ember" Robert Pattinson most is tombol a vackában), mégis kapja a filmszerepeket (gyakran rosszabbnál rosszabbakat). A legújabb filmje szerencsére nem is annyira sf, mint inkább egy tragikus családi dráma (bahhh) lesz.


A történet pusztán annyi, hogy az 50-es évekbeli Virginiában él egy család: irigy mama, a pedofil papa, a fogyatékos hugica és a kirekesztett Hamupipőke. Na kérlek szépen melyik szerepbe bujt Kristen? Hát persze, hogy a szép, hányattatott sorsú leányzóéba (hogy oda ne rohanjunk)! Állítólag Az Éhezők Viadala sztárjával, Jennifer Lawrence-szel vetekedett, már majdnem volt iszapbirkózás is (na jó, azért nem, de hogy volt fight a szerep miatt,az egyszer biztos).


A filmecskét Scott Cooper rendezi, aki eredetileg színész volt, de felcsapott rendezőnek, és mára kerek 3 filmet rendezett két év alatt (tapsvihar és puszi neki). A film nem mellesleg William Styron In darkness című regénye alapján készült.

Reméljük, nem lesznek benne vámpírok.

Ti hogy vagytok vele? Szívesen látjátok viszont Stewartot a vásznon, vagy inkább megszabadulnátok tőle?

2 komment

Címkék: film zs adaptáció

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr364694165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2012.08.06. 00:19:55

A tizenéves fruskák biztosan oda meg vissza lesznek tőle...
Mint színész, talán 1 percben össze lehetne foglalni mennyit képes véghezvinni a vásznon. A filmipar persze magasról tesz rá, hiszen ha sokan zabálják a pofikáját, akkor már nyert ügyük van. Csak hogy nem lesz még attól senki sem jó, ha mondjuk csinos... kell oda még némi beleélés is.

Összegezve, majd ha egyszer kezébe vesz egy "hogyan legyünk színészek" kézikönyvet és ha valahogy összekapcsozza valaki végre a száját, akkor talán figyelemmel követem majd a munkásságát...

Zvezda 2012.08.06. 04:03:54

Én...(magánvélemény, de) ütném. A fejét valami keménybe. A Twilight írójával (hehh, író???) együtt. És nem, nincs bajom a mormonokkal. Csak a (ürüléktalicska) ponyvagyártókkal, és a bűnrossz színésznőkezdeményekkel. Ja, és mindazokkal, akik erre pénzt adnak.
süti beállítások módosítása