Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Közeleg a Resident Evil 5.

2012.08.18. 09:00 :: Zvezda

resident_evil_retribution_xlg-500x741.jpg

Re5sident Evil:Retribution címmel közeleg igen sebesen a Milla Jovovich nevével fémjelzett széria újabb része. A bemutató 2012. szeptember 14 az USA-ban. Hogy kellően rá tudjatok készülni, íme egy kis ízelítő, és néhány poszter.

haldeman980x300.jpg

Az Umbrella vállalat hibájából kiszabadult T-vírus tovább folytatja pusztítását a Földön, a lakosságot húsevő zombik légióivá alakítva. Az emberi faj utolsó és egyetlen reménye, Alice (Milla Jovovich) a cég egyik titkos bázisán ébred fel, és ahogy elkezdi felderíteni az épületet, egyre többet tud meg titokzatos múltjáról.

Teaser_Plakat989x1400-500x707_1.jpg

Alice tovább folytatja a a vírus kitöréséért felelős emberek után megkezdett vadászatot – a hajszát, amely Tokiótól New York-on át egészen Moszkváig visz, végül pedig egy olyan felfedezéshez vezet, ami miatt mindent meg kell kérdőjelezne, amit eddig igaznak hitt. Régi és új szövetségesei társaságában Alice a túlélésért vív harcot, aminek tétje a lassan teljesen feledésbe merülő emberiség…

ehezok kicsi.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló film trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr254714835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása