Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Ezt nézzük a jövőben - persze ha tényleg leforgatják 2.

2012.08.21. 09:30 :: Zvezda

2013frontcover.jpg

Maradt még beszámolni való a jövő mozijairól, és bármilyen hihetetlen, ez a bejegyzés nem kacsa. A tervek már megvannak, a kérdés inkább az, mire mennyi forrás, ki kivel összedolgozva, no és hogy pontosan mikor. Az ígéretes és a banális ötletek együtt sorakoznak fel a cikkben.

ehezok kicsi.jpg

Godzilla remake

20120715_godzilla_min-500x690.jpg

Az 1998-as Roland Emmerich-féle hatalmas bukása azt hinnénk, végleg megpecsételte a legunalmasabb, legbutább szörny sorsát... De nem! A Legendary Pictures újrakezdi a japán rémség történetét. Rendező: Gareth Edwards, bár a forgatás még nem kezdődött el. Forgatókönyv-író: David Goyer, márpedig ő követte el a nagy sikerű Batman - A sötét lovag-ot is, úgyhogy az esélyek igencsak jónak tűnnek.

Pacific Rim

20120707_pacificrim-500x742.jpg

Ha már a szörnyeknél tartunk, íme egy újabb. Ám ez más, mint amit megszokhattunk, itt a szörny és a japánok által kedvelt óriásrobot "keverékéről" van szó, melyek a japán filmek népszerű témái. Hatalmas szörnyek, ún. "Kaijuk" merülnek fel a tengerből, és... lesz itt mindenfelé a szokásos futás, rettegés, sírás. Rendező: Guillermo Toro, tervezett bemutató: 2013. július 12.

The Wolverine

wolverine-jackman-500x375.jpg

Hugh Jackman alakítja a címszereplő Logan/Wolverine-t, akinek hihetetlen öngyógyító képességei és kiszámíthatatlan temperamentuma igencsak egyedivé teszi a figurát. A forgatás megkezdődött Ausztráliában és Japán kikötőiben. Utóbbi helyszín nélkülözhetetlen, hiszen az adamantium pengék és a szamuráj acél találkozásából egy epikus csata kezdődik, mely meg fogja változtatni őt örökre. Rendező: James Mangold.

Superman: Man of Steel

man_of_steel_xlg-500x740.jpg

A 2006-ban visszatért szuperhős nem éppen az volt, amit vártak tőle. Így valószínűleg egy folytatás sem lenne kifejezetten sikeres. A Warner Bros. Pictures Group most teljesen újragondolva hozza vissza a figurát. Az alkotók között eddig Bryan Singer és Zack Snyder nevét találjuk. Író: David Goyer. A bemutató várható időpontja: 2013. június 13.



(Vége)

haldeman980x300.jpg

1 komment

Címkék: ajánló film trailer remake

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr914718289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kicsimate_galaktika 2012.08.21. 18:40:20

"legunalmasabb, legbutább szörny"
ezt nem tartom túl szerencsésnek...
unalmasnak semmiképpen se unalmas, sőt nagyon érdekes háttérrel rendelkezik (Japán nukleáris félelmének a terméke), butának meg... most komolyan, Godzilla egy szörny.
Gareth Edwards meg az egyik legjobb indie-SF-et rendezte (Monsters, 2010), ott is voltak óriásszörnyek, szerintem az egy elég jó film lett, uh én inkább bizakodnék.
süti beállítások módosítása