Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Rajzpályázat emlékeztető

2012.08.22. 09:30 :: Zvezda

(hh.kepregeny.net)_art01_angeline.jpg

Már csak néhány nap van hátra a Galaktika és a Fiction Kult közös pályázatának határidejéig. Emlékeztetőképp ismét itt vannak a nevezési feltételek: A pályázatra steampunk témájú kézi vagy digitális rajzokat, 3D képeket, concept artokat, illetve befejezett festményeket várunk.

Részvételi feltételek
– A pályázaton korra, nemre, származásra tekintet nélkül bárki részt vehet. Egy alkotó több képpel is pályázhat. Csapatok, alkotópárosok munkáit is szívesen fogadjuk.
–  A pályázati mű kizárólag saját készítésű, korábban még nem publikált alkotás lehet.
– A nyeremények átvételének feltétele, hogy a pályázó hozzájáruljon ahhoz, műve a Galaktikában egy alkalommal megjelenhessen, akár mint borító, akár mint belső illusztráció, illetve a továbbiakban a Fiction Kult bármilyen formában felhasználhassa azt.

Technikai feltételek
– A képeket kizárólag elektronikus formában lehet benyújtani a palyazat@fictionkult.hu e-mailcímen.
– A beküldött képek felbontása 300 DPI, mérete legalább A5-ös, formátuma jpg vagy pdf kell legyen.
– A beküldött pályamunkák neve kérjük az alábbi módon épüljön fel: beküldőneve_műcím

Nyeremények
I. helyezett: 40.000 Ft + 1 db tetszőlegesen választott Metropolis Media által kiadott könyv + megjelenési lehetőség a Galaktika Magazinban
II. helyezett: 20.000 Ft + 1 db tetszőlegesen választott Metropolis Media által kiadott könyv + megjelenési lehetőség a Galaktika Magazinban
III. helyezett: 10.000 Ft + 1 db tetszőlegesen választott Metropolis Media által kiadott könyv + megjelenési lehetőség a Galaktika Magazinban

Közönségdíj: 10.000 Ft (Facebook szavazás) + 1 db – a Fiction Kult által felajánlott – nyereménykönyv

A pályázat kétfordulós.Az első fordulóban a Fiction Kult szerkesztői értékelik a beérkezett pályaműveket, majd a legjobbnak talált 10 alkotást továbbítják a Galaktika szerkesztőségébe. Ezt követően a pályázat második és harmadik helyezettjét az FK szerkesztői választják, az első helyezettet pedig a Galaktika szerkesztősége. A Galaktika fenntartja magának a jogot, hogy egy művet se jelentessen meg, amennyiben azok színvonala nem éri el a kívánt szintet.

A közönségdíjat az olvasók ítélik oda. Technikailag a szavazás a Fiction Kult és a Galaktika Facebook-oldalán történik, ahol egy albumban közzétesszük a pályázatra beküldött képeket. A szavazás 2012. szeptember 5-től 19-ig tart. A szavazáshoz a választott képhez egy tetszőleges kommentet kell írniuk a szavazóknak, ami akár egy betű is lehet. Egy személy maximum három képre szavazhat. A közönségdíjat az az alkotás kapja, amelynek a legtöbb kommentet sikerült megszereznie. A közönségdíjas képekre szavazók között 3 db 2012. szeptemberi Galaktikát sorsolunk ki. A pályázat kiírói fenntartják maguknak a jogot, hogy a közönségszavazásból kizárjanak képeket, amennyiben azok színvonala nem ér el egy minimális szintet.

Beküldési határidő: 2012. augusztus 31. Eredményhirdetés: 2012. szeptember 21.



orokvilaga_banner.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: steampunk

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr114722457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása