Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Összeáll-e valaha a Robotzsaru remake?

2012.08.27. 08:40 :: Zvezda

hugh laurie robotzsaru_1.jpg

Igen, kedves blogbújok, egy újabb remake, a nem is oly távoli jövőben bemutatásra szánva. Csakhogy! Hiányzanak még bizonyos szereplők, és úgy tűnik, a gondok csak súlyosbodnak a produkció háza táján.

örök banner.JPG

Már a film alkotóinak összeállítása sem volt egyszerű, a rendezői nevek csak úgy jöttek-mentek. Végül kiderült hogy az újabb remake-t Josá Padilha fogja rendezni, színészgárdának pedig a következő vegyes válogatott áll be: Joel Kinnaman, Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Hugh Laurie, Jackie Earle Haley, Jay Baruchel és Jennifer Ehle. Vagy mégsem?  Hugh Laurie-nak ugyanis az a nagyszerű(tlen) ötlete támadt, hogy mégsem akar főgonosz, az Omni Corp aljas vezérigazgatója lenni, legalábbis ebben a filmben bizonyosan nem. Így a stáblista nemhogy összeáll végre, hanem lassan, de szétpereg. Az amerikai bemutató napja pedig közel, 2013. augusztus 9.-ére van tervezve. Mivel a filmből még egy kockát sem forgattak le, és a bizonyára látványosnak ígérkező utómunkálatokhoz is idő kell, nem tenném rá a nyakam, hogy ez az időpont valóban olyan fix. Akinek elege van a remake dömpingből, tegye fel a kezét. Mivel biztos forrásból tudom, hogy Murphy társát, Anna Lewis rendőrnőt teljesen kihagyják a filmből, de Robotzsaru kap helyette férfi segítőt, már nem számítok semmi jóra - legalábbis ami a történet kezelését illeti. Pedig intő példaként ordibál a közelmúltból az Emlékmás, hogy így ne csináld. Vajon meghallják, vagy újabb filmet áldoznak fel a tehetségtelenség oltárán?

typotex_banner.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló film remake

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr794733946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása