Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Ilyen lesz a robotzsaru!

2012.09.17. 07:55 :: Zvezda

Már korábban is foglalkoztunk vele, hogy jön az új Robotzsaru remake, és annak ellenére is összeáll valahogy, hogy a Doctor Houseként megismert és a TV-ben domborító Hugh Laurie nem vesz részt végül a produkcióban.

robocop.jpeg

robocopforgatas1.jpg

Művészeti szempontból igencsak nagy kár, hogy az MGM csődje után a produkcióból kiszállt az addigi rendezőként jegyzett (jegyezni kívánt ) Darren Aronofsky is. Utódja, José Padilha pedig nem éppen az a kapkodó idegbolond, akinek sokan várták az egyébként is sokat csúszó film, miatt, dehogy! Sőt, olyannyira komolyan vette a jó munkához idő kell témát, hogy ötleteit a stúdió kukába dobta. Ennek ellenére a rendező később úgy nyilatkozott, hogy teljesen elégedett a forgatókönyvvel, amely szerint a történet 2028-ban indul majd, a címszereplő pedig Joel Kinnamann lesz. Az Omnicorp robottechnológiával foglalkozó óriáscég (akinek képviselőjét végülis NEM fogja alakítani Hugh Laurie) a technológia fejesei közé tartozik, határokon kívül már robotokkal segíti a hadsereg ütőképességét, határokon belül pedig nos... Ezt majd meglátjuk, amint Alex Murphy halálos sebeket kap, de életét új testében újrakezdheti...

echo980x300.jpg

4 komment

Címkék: ajánló film remake

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr864779598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chelloveck · http://chelloveck.sfblogs.net 2012.09.17. 11:14:15

"Legyél az első az ismerőseid közül, akinek ez tetszik."
NEM LESZEK!! :D

GergoV 2012.09.17. 12:48:49

Az eredetihez képest elég béna ez a képregényfigura-szerű, kicsit rovarpofájú Robocop. Az eredeti megjelenésében, egész lényében volt valami borzongató, eleve a filmek (1-2.) is kicsit a nyolcvanas évek hentelős amerikai B-mozijainak kicsit brutál hangulatvilágát hozták, ami innen nagyon hiányzik.

Blindmouse 2012.10.13. 12:41:16

Robocop 1-2 úgy ahogy van hibátlan.. minek elcseszni?

Lassan jön a back to the future remake, a terminator 1-2 remake, a rambo remake?

nod20 2013.01.24. 14:02:20

Az eredeti sokkal jobb volt.
süti beállítások módosítása