Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Mire jók a testvérek?

2012.11.16. 06:01 :: Zanphagras

Han, Leia, Luke.jpg

Mire jó, ha az embernek van egy fiútestvére? Nos - unalom ellen mindenképpen felírja őket a doktor bácsi/néni, az biztos! Már miért is lenne ez másképpen messzi-messzi galaxisokban? Íme, mi történik, ameddig a kedves lánytestvér legszebb mosolyával bazsalyog a fényképészre. Han Solo (=a Férfi) érdektelenségbe süllyed a csoportkép készülése alatt, Luke (=a lüke fiútesó) pedig néminemű csacsisággal üti el a beállás és pózolás kellemetlen perceit. (Fülbemászó egy srác, nem?)

agypestis500x150 booker.jpg

1 komment

Címkék: star wars zs a nap képe

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr764908603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

steery 2012.11.30. 18:53:59

Ez nem nyelves puszi akarna lenni, hanem kóstolgatás. Leiának az V. rész forgatásakor már a fülén jött ki a kokain, úgy be volt tépve (mint tudjuk az életrajzából) és Luke csak ebből akart egy nyalásnyit. Han pedig azért néz lefelé, mert ellenőrzi, rendesen fel van-e töltve a DL-44-ese, hogy lelőhesse őket, amiért elrontják a reklámfotózást.
süti beállítások módosítása