Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Comic Crits: REAMDE

2012.11.24. 06:01 :: Rondár

Screen shot 2011-06-02 at 8.44.49 PM.png

Mindenkinek van fogalma arról, hogy milyen egy kritikus munkája. Vannak, akik írnak, vannak, akik videókat készítenek, de az, hogy valaki képregényes kritikákat készítsen, elég ritka, de mindenképp kreatív megoldás. A Comic Crits nevű blog alkotója, John Bonner ilyenekkel foglalkozik.

trónok angol 2.jpg

John egy-egy regény elolvasása után képregényt készít, melyben elmeséli az adott könyvtől alkotott benyomásait. Tevékenysége népszerűnek bizonyult. Már 2010-ben elkezdte publikálni rövid képregényeit az interneten, és hamar rátalált egy kicsi, de lelkes rajongótáborra. Kritikáit több rajongó is kinyomtatta, és bemutatta a regények szerzőinek. Neil Gaimannek például tetszett az Amerikai istenekről szóló kritikája, mert kreatívnak tartotta ezt a módszert. 

bíbor11112.jpg

Kritikái között szerepel Neal Stephenson legutóbb megjelent techno-thriller regényéről, a Reamderől. Kritikáját magyar fordításban nektek is megmutatjuk. 

Katt ide

A szerző blogja

    

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló irodalom képregény művészet neil gaiman

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr624920615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása