Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Nyulak a Marson?

2013.03.30. 06:05 :: Rondár

1284947518.virus-20_bunny_from_mars..jpg

 

Ha már bebizonyosodott, hogy a Mars egykor élhető bolygó volt, akkor eljátszadozhatunk azzal, milyen lények népesíthették be. Persze egyértelmű, hogy a csakis a delfinek lehettek azok, hiszen ők őrzik az univerzum minden titkát, így természetes, hogy egy ősi és bolygónkívüli civilizáció szülöttei. De van egy még zseniálisabb elmélet, mely szerint nyuszik népesítették be a vörös bolygót.

 

marsbooker500x160.jpg

A NASA a kétezres évek első felében felfedezett egy furcsa objektumot a marson, melynek nyúl formája volt. Az elkövetkezendő időszakban eléggé felpezsdítette az UFO vadászok életét, akik megpróbálták a marsi élet egyik lehetőségét belelátni a nyúlba. A Mars Bunny Rabbit-nek keresztelt dolog valószínűleg egy élettelen képződmény, de ettől függetlenül még mindig vicces belegondolni a lehetőségbe, hogy a nyúl ősibb, mint gondoltuk. 

 

snerg500x160_1.jpg

 

 


Ezen a linken lehet többet is megtudni a jelenségről. 

Szólj hozzá!

Címkék: humor videó mars

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr645182872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása