Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Sci-fi és fantasy hősök Napóleon ellen

2013.10.21. 11:00 :: Zanphagras

Mindannyian tudjuk a Terminátorról, hogy legyőzhetetlen, Zsákos Frodóról, hogy nagyon szívós és mindenképpen eléri a kitűzött célját, és azt is, hogy a Pókember nagy tapasztalattal, igen gondosan szövi a hálóját. Kemény fából faragott gyerekek ezek, ebből következően pedig tartós az élettartamuk. Aztán arról is van információnk, hogy Magneto és X professzor mutáns csatározásai nem tegnap kezdődtek, hogy a gyémántfiú Edward Cullen már több, mint száz éve igyekszik káprázatos csillogásával megnyerni magának a napi vámpír-betevőt, valamint, hogy Piton professzor sem most kezdte a bájitalkeverést. Azt pedig már talán mondani sem kell, hogy Kirk kapitány hírnevén és rajongó táborán sem fog az idő. Kortalan csapatról van tehát szó kedvenc sci-fi - és fantasy-hőseink személyében, amit mi sem bizonyít jobban, mint az alábbi képsorozat. Ennek tanúsága szerint ugyanis ők már a napóleoni háborúkban is délcegen állták a sarat - méghozzá orosz generálisokként.


bannnnner bázis megérkezett.jpg

 

A képek Steve Payne zsenijét dicsérik, aki George Dawe angol festő orosz generálisokról festett portréit tökéletesítette az utókor számára.

Forrás: blastr.com

Rhaenyra írása

1 komment

Címkék: művészet zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr185591131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása