Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Star Swag: a Csillagok háborúja új generáció

2013.10.22. 14:25 :: Zanphagras

George Lucas azt állítja (és ezzel mi egyetértünk), hogy a Star Wars művészet, és mint művészet (ezzel már nem biztos, hogy egyet értünk), folyamatosan remixelhető, hogy egyes hatásokat fokozhassuk. Ezt a hozzáállását érhetjük tetten a Blu-Ray kiadásban is. Lényeg a lényeg, ha ő így, akkor mások is így: egy John Woo (nem a filmrendező) nevű divattervező és illusztrátor művész úgy döntött, akkor ő most egy kicsit remixeli a SW karaktereit, és a legfrissebb divat szerint felöltözteti őket.

drwho.jpg

A művész hipster ruhákba öltöztette Vader Nagyurat valamint a hű alkalmazottat, egy rohamosztagost is, amin még nem kell meglepődni, népszerű figurákról lévén szó. De a Star Wars egyik óriási öngólját is megcsodálhatjuk hipsterként, Jar-Jar Binkset, aki sokat tett azért, hogy még a legádázabb rajongók is meggyűlöljék a Csillagok Háborúja újabb trilógiáját. Míg ez nem feltétlenül sikerült neki, az tény, hogy az ember vérnyomását alaposan fel tudja erősíteni. Akárhogy is, Lucas valószínűleg soha nem képzelte ennyire trendinek a karaktereit...

bannnnner bázis megérkezett.jpg

A művész további munkáit honlapján lehet megtekinteni.

Szólj hozzá!

Címkék: star wars művészet a nap képe

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr565592397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása