Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A lóf***-t, nehogy már, te vagy a Blade Runner ruhatára?

2013.10.30. 10:24 :: Zanphagras

Volt ugye ez a film, a Blade Runner. Szerettük, annak ellenére, hogy sem a címadó könyvhöz (Blade Runner - a Pengefutár), sem a tulajdonképpeni sztori alapregényéhez (Philip K. Dick: Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal?) nincs sok köze. Szerettük, mert a kiváló Harrison Ford játszott benne, szerettük, mert nagyon jó film és szerettük, mert Edward James Olmos (mindannyiunk szeretett Bill Adamája) magyarul (is) beszél benne. Van azonban valaki, aki még nálaunk is jobban szereti a filmet, olyannira, hogy fogta magát és zseniálisan előállította Rick Deckard ruhatárát.

A Mr. Webber kódnéven futó arc nem lehet ideges típus, és azt se lehet mondani, hogy rossz megfigyelő lenne. A ruhák a legapróbb részletekig stimmelnek, és jól is néznek ki. Emellett, mivel Mr. Webber úgy vélte, a ruhatár nélkülözhetetlen eleme pl. az újság és a fegyver is, ezeket is reprodukálta, "Ejha"-minőségben.

whovi.jpg

bannnnner-www31.jpg

És hogy is volt az, amikor a jó öreg Adama admirális egy fiatalabb kiadása magyarul szólal meg?

blastr

Szólj hozzá!

Címkék: film zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr125606903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása