Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Házasság installálva - Ajándék szervizcsomag és vírusírtó

2013.11.11. 14:05 :: Rondár

couple_arguing-1.jpg

A házasság nem egyszerű intézmény. Összetartást, kölcsönös megbecsülést és sok türelmet igényel. A következő fiktív levelezésben informatikai nyelve fordítva olvashatunk egy ilyen problémáról, és annak lehetséges megoldásáról.

Tisztelt Tech Support!

 

Tavaly frissítettem a Pasi 5.0-át Férj 1.0-ra, és több ponton is rendszerlassulást tapasztaltam, különösen ami az Ékszer és a Virág alkalmazásokat illeti, melyek hibátlanul futottak a Pasi 5.0 alatt.

Ráadásul a Férj 1.0 törölt hasznos programokat is, mint például a Románc 9.5.-öt, és a Figyelem 6.5-öt, melyeket az Foci 5.0, a Kocsmázás 3.0 és a Pecázás 4.1 című nem kívánatos szoftverekkel helyettesített.

A Megbeszélés 8.0 már nem fut többé, a Takarítás 2.6 hatására pedig összeomlik a rendszer. Kérem, vegye figyelembe, hogy már kipróbáltam a Zsörtölődés 5.3-at, hogy kiküszöbölje a hibákat, de semmi haszna. Mit tehetnék még?

Tisztelettel:

Egy kétségbeesett

snowcrash.png

 

Tisztelt Kétségbeesett!

Először is, tartsa szem előtt azt, hogy a Pasi 5.0 szórakoztató célokat szolgáló szoftver, míg a Férj 1.0  egy operációs rendszer. Kérem, írja be a parancsot: azthitttemszeretsz.htm, majd töltse le a Könnyek 6.2-t és installálja a Vétek 3.0 frissítését! Ha az alkalmazások terv szerint futnak, akkor a Férj 1.0 automatikusan futtatja az Ékszer 2.0-át és a Virág 3.5-öt.

Kérem, ne felejtse el, hogy a fenti alkalmazások eltúlzott futtatása alapértelmezetté teheti a Férj 1.0-ában a Morcos Csend 2.5-öt, a Boldog Óra 7.0-át és a Sör 6.1-et. Vegye figyelembe, hogy a Sör 6.1 egy nagyon rossz program, mely azonnal letölti a Hangos Horkolás béta verzióját.

Akárhogy is cselekszik, semmilyen körülmények között ne telepítse az Anyós 1.0-át! (Egy olyan vírust futtat, mely igyekszik kisajátítani az ön rendszerének erőforrásait.)

Kiemelném, hogy ne próbálja meg újratelepíteni a Pasi 5.0 programot! Nem támogatott alkalmazás, és a Férj 1.0 összeomlásához vezet.

Összefoglalva: a Férj 1.0 remek program, de korlátolt a memóriája és nehezen telepíthetőek rá új alkalmazások. Szerencsére meg van a lehetősége olyan kiegészítő szoftverek vásárlására, melyekkel bővítheti a memóriáját és növelheti a teljesítményét. Tudjuk ajánlani a Főzés 3.0-t és a Szexi Fehérnemű 7.7-et.

 

Tisztelettel:

Tech Support      

bannnnner www3 megérkezett.jpg

Forrás: 9gag

4 komment

Címkék: humor

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr795626692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grave digga 2013.11.11. 15:06:22

A szerviz, rövid i. Tudom, nyelvtan náci vagyok, "tűnjek el" és még finom voltam. Tolom is a bicajt.
süti beállítások módosítása