Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Mikulás - egy kicsit másképp

2013.12.09. 13:55 :: chanij

futurama-santa-02.jpg

 

Ho-ho-ho-ho! Itt van a télapó. Örülnek a gyerekek, nem árt azonban tudni, hogy nem csak a jóságos Mikulás létezik. Ezeknek a télapóknak a zsákjában garantáltan nem piros alma és mogyoró van. De még csak nem is virgács.

 

1461220_581364038577854_1406498422_n.jpg

 

Robot Santa a Futurama kegyetlen mészárlója. A Neptunusz északi sarkáról érkezik minden karácsonykor, hogy megbüntesse azokat, akik rosszak voltak. Csakhogy szerinte mindenki rossz volt (kivéve Zoidberg). A büntetés pedig minimum lefejezés. Zsákja teli van rettegéssel, fegyverei a karácsony szellemében születtek.

Robot-Santa-and-Bender.jpg

 

Azért Bender sem bizonyul jobb télapónak...

Santa-and-Bender.jpg

 

Azonban máshol is felbukkant már a Robot Santa. A Doctor Who-ban a Doctorra vadásztak karácsony idején a Roboformok - persze mikulásruhában. Távirányítós karácsonyfa, robbanó díszek - jó nagy felfordulást okoztak...

Killer_santas.jpg

60009.jpg

 

A Véres karácsony című filmet az előző sorozatokkal ellentétben csak a zs-kategória szerelmeseinek ajánlanánk. A Télapó egy démon, aki elveszített egy fogadást egy angyallal szemben, ezért vált csak ideiglenesen az ajándékok és öröm szállítójává. Amikor viszont lejár a fogadás, elszabadul a pokol.

véres karácsony.jpg

 

 

Még durvábbnak tűnik a Santa Claus Conquers the Martians című alkotás, amelyben marslakók elrabolják a Mikulást, mert szegény marslakógyerekeknek senki nem visz ajándékokat... micsoda ötlet!

santa martians.jpg

1 komment

Címkék: sorozat film kép sci-fi robot futurama zs doctor who

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr375678621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása