Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Wil Wheaton és a SyFy új műsora

2014.04.03. 16:21 :: Balázs Püspök


wil-wheaton-tabletop.jpg

A SyFy csatorna átváltozásáról már sokat írtak, most az egyik nyáron induló új programáról lesz szó. A műsor témáját tekintve kicsit eltér a korábbi cikkben ígértektől, de még így is érdekes lehet sokaknak.

10150129_3857715898592_1409343403_n.jpg

A 12 részes nyári széria műsorvezetője a geek kultúrában híressé vált Wil Wheaton lesz. Sokaknak lehet ismerős a Star Trek Új nemzedék című sikersorozatból, ahol Wesley Crushert, a fiatal zsenigyereket játszotta. A fiatalabb generáció pedig főként az Agymenők című geekcomedy-ben láthatta, ahol saját magát játssza. Páran pedig felismerhetik a Youtube-on látható saját készítésű webszériából, a Tabletopból, amiben társasjátékokat próbál ki barátaival és hírességekkel.

flat,800x800,070,f.u1.jpg

A sorozat témája főként a populáris geek kultúra, a science-fiction és a tudomány határain fog mozogni, és  Wheaton minden részben bemutat majd egy-egy témát, ahogyan ő látja. A humor garantált, ahogy azt már a Tabletopban is megszokhattuk tőle. Ráadásul, ha geek kultúráról van szó, akkor Wheatonnál jobb választás nem is lehet, hiszen ő köztudottan gyerekkora óta elhivatott tagja a szubkultúrának, és gyakran ír blogjában vagy a Twitteren hasonló témában. Nem rég került megint a közösségi média felhasználók köztudatába egy videóval, ami egy találkozón készült. A videón egy kislány kérdésére válaszol, amiben elmagyarázza, hogy legyen büszke arra, hogy őt ezek a dolgok érdeklik, még ha gyerekként ez sokszor nehéz is.

 

Ha szereted a sci-fit, a videojátékokat, a szerepjátékokat, a tudományt és a könyveket, akkor ez a műsor szerezhet pár óra jól eltöltött szórakozást. Aki pedig nem ismeri Wil Wheatont, annak ajánlom a Tabletopot, ahol  már láthattuk mint műsorvezető.

Calildur

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló játék sorozat film sci-fi star trek

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr815896240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása