Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Bárkiből lehet Joker!

2014.07.18. 16:57 :: Balázs Püspök

Gotham-TV-Show-Fox-Logo1.jpg

Érdekes ötlettel állt elő a Fox csatorna. Aki látta a pilotot, az tudhatja, hogy a Batman eredeti történetéül szolgáló sorozatban, a Gothamben, szerepel egy stand up-oló komikus, akiről sokan úgy gondolják, hogy a korai Joker. A válasz igen is, meg nem is. Egy talán.

megérkeztek6.jpg


A hírek szerint minden egyes részben fel fog tűnni egy alak, aki akár Joker is lehet – az őrület magvai mindenkiben ott rejtőznek. A megjelenő figurák bármelyike lehet Joker és mindegyikükben fellelhetőek lesznek  a bűnözés hercegének különböző aspektusai. A virágárus, a kártyazsonglőr, vagy szimplán egy bohóc, bárki lehet. A szerepeket ismeretlen színészek fogják játszani, így szinte lehetetlen lesz megmondani, ki lesz végül Batman ellenpólusa.
A sorozat ősztől indul, a főszerepben Ben McKenzie-vel, aki, mint a fiatal Gordon felügyelő, erejét megfeszítve próbálja megtisztítani Gotham bűnös utcáit. A sorozatban fel fog tűnni a fiatal, elvesztett szülei emlékével viaskodó Bruce Wayne (David Mazouz) is.

GOTH_Publicity_003_V7_RR_FF.jpg
Eddig nem voltam annyira kíváncsi a sorozatra, de ez egy kis extra, ami talán végül megszeretteti velem a koncepciót. Ti mit gondoltok?

1 komment

Címkék: sorozat képregény batman

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr736511189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S=klogW 2014.07.21. 21:31:06

sorozat = szellemi szemét a primitív proletáriátusnak

a halivúdi szarnál is károsabb
süti beállítások módosítása