Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Shainberg és Lazar sci-fit forgat – Mire számíts?

2015.06.17. 19:05 :: SFblog

Most indul a Rupture forgatása. Eddig Noomi Rapace baljós arca és Michael Chiclis horrorfilmeket idéző kopasz feje fémjelzi a produkciót. Szóval lesz itt borzongás, bőven…?


rupture_stevenshainberg.jpg

Steven Shainberg. Nem ontja magából a filmeket.

Steven Shainberg, a keveset alkotó rendező (A titkárnő, A szépség és a szőr) új filmmel rukkol elő 2016-ra. A sci-fi thrillernek besorolható Rupture forgatása ebben a hónapban indul, és az már biztos, hogy a két főhős a Tetovált lány amerikai változatából ismerős Noomi Rapace és a robosztus, görög származású Michael Chiclis lesz, aki sokáig alakított kopasz zsarukat, de tavaly a népszerű American Horror Story negyedik évadában Wendell del Tolitót is.

rupture_noomi.jpg

Noomi Rapace. Itt sem ijedt meg a saját árnyékától.

Az alkotók semmit nem bíznak a véletlenre: a film producere Andrew Lazar lesz, aki 2014 egyik legsikeresebb filmjét, az Amerikai mesterlövészt is jegyezte.

rupture_michael.jpg

Michael Chiclis az American Horror Storyban

A történetről eddig annyit lehet tudni, hogy egy egyedülálló anya a főhőse, akit elrabol egy titokzatos szervezet. Nyilván nem véletlenül, bár először még ő maga sem tudja, hogy miért.

cory-dctorow-banner.jpg

1 komment

Címkék: film sci-fi

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr367552248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skeez 2015.06.21. 01:04:18

Annyit pontosítanék, hogy Rapace a svéd Millenium trilógiában volt főszereplő..
süti beállítások módosítása