Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Lassan a testtel, Leia!

2015.06.18. 15:57 :: SFblog

2015-től újra a Marvel Comics kezébe került a Star Wars képregények kiadásának kizárólagos joga – immár 16 év után. Ez a vállalat volt az első egyébként, ami a történelemben kiadott Star Wars képregényeket, 1977 és 1986 között egyedül a piacon. A Marvel rögtön egy meghökkentő húzással készül felborzolni a rajongók idegeit.

sana2.jpg

A Jedi visszatér után azt gondolhatnánk, Han Solo és Leia bimbózó szerelme végre zavartalanul virágba borulhat. Ehelyett Jason Aaron és John Cassidy történetírók csavartak egyet a románcon, és az eredeti film, valamint A Birodalom visszavág között elhelyezkedő rész zárójelenetébe bedobtak egy új szereplőt: Sana Solót.

sana_nagy.jpg

Sana Solo. Egy igazi amazon, hatásos belépővel. "A hazudozás az egyetlen, amiben mindig is igazán jó volt." - mondja Hanról,

 

A nő Han és Leia bensőséges beszélgetését megzavarva robban be a történetbe, naná, hogy rögtön egy lőfegyverrel a kezében. Az arcát először maszk takarja, hogy annál nagyobb legyen majd a csalódott férj meglepetése.

sana.jpg

A folytatás sem szelídebb: "De Te, hölgyem, ki a fene lehetsz?"

Marvel év elején a Star Wars képregények további jövőjéről.

Szólj hozzá!

Címkék: star wars képregény

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr907554842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása