Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Sztárparádéval, fényshow-val és rengeteg zöld trutyival jön az új Szellemirtók

2016.03.04. 16:11 :: SFblog

Igazi ektoplazma-bombát robbantott a Sony az új Szellemirtók-mozi trailerével. Bár a zöld trutymóban tocsogó előzetes szinte semmit nem árul el a cselekményből, ahhoz képest sokat megmutat, hogy a film csak július 15-én kerül majd a mozikba. Annyi bizonyos, hogy igazi sztárparádéra számíthatunk, olyan kiváló színészekkel, mint Melissa McCarthy, Chris Hemsworth, Andy Garcia vagy az eredeti Szellemirtók-gárdából Billy Muray, Dan Aykroyd és Sigourney Weaver.

gb4.jpg

A történettel kapcsolatban egyelőre több a találgatás, mint a pontos információ, és a teljes trailerből sem tudunk meg sokkal többet. Az kiderül, hogy az új részben egy belevaló csajokból álló csapat száll harcba a szellemekkel.

gb1.jpg

gbbook1.jpgSteven Piziks: Karanténszoba - Szellemekkel suttogó

A hírek szerint a négy nagyszájú hősnőnek egy egész hadseregnyi gonosz lélekkel kell megküzdenie, akik New York alvilági múltjának különböző korszakaiból tértek vissza kísérteni. Van köztük telepes, tengerész, felkelő, gengszter, sőt olyan régi, kedves (?) ismerős is, mint a falánk ektoplazmagombóc, Slimer.

gb3.jpg

gbbbook3.jpgBram Stoker: A fehér féreg fészke

Az eredeti Szellemirtókban a túlvilági lények megjelenítésére bábokat használtak, a 2016-os moziban azonban CGI technológiai segítségével keltik életre a szellemvilágot. A trailer alapján az eredmény igencsak látványos!

gb2.jpg

 

gbbook2.jpgWhitley Strieber: 2012

 

Szólj hozzá!

Címkék: film sci-fi humor fantasy szellemirtók

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr238443964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása