Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Exkluzív felvételek a kulisszák mögül a Trónok harca forgatásáról

2016.03.07. 15:19 :: SFblog

A Trónok harca rajongók bizonyára pirossal jelölték meg a naptárjukban április 24-ét, a várva-várt hatodik évad premierjének napját.

got1.jpg

Az HBO azonban gondoskodik róla, hogy addig se se unatkozzanak a GoT fanok, és a makinggameofthrones.com oldalon egy teljes forgatókönyvvel látja el őket azzal kapcsolatban, hogyan tegyék még izgalmasabbá a várakozás hosszú napjait.

gotbook2.jpgBryan Cogman-George R.R. Martin: Trónok harca - Hivatalos filmkönyv az HBO sorozat alapján

Először is azt javasolják, vegyenek részt az 50 napos visszaszámlálásai programban az HBO NOW felületén és minden nap nézzenek meg egy epizódot az első öt évadból, hogy teljesen naprakészek legyenek.

got4.jpg

Emellett csatlakozzanak a sorozat Twitter-oldalához (@GameofThrones) ahol naponta más meglepetésvendéggel lehet megvitatni az aktuális részt, és persze kommentelni. Azok, akik szeretnék megmutatni, hogy mindent tudnak a sorozatról, kvízekkel és játékokkal tehetik próbára magukat.

got2.jpg

gotbook1.jpgGeorge R.R.Martin: Tűz és jég világa - A Trónok harca és Westeros ismeretlen históriája

A honlapon természtesen megtalálhatók a legfrissebb információk, hírek, érdekességek a sorozattal kapcsolatban.

got3.jpg

Poszterekkel, fotókkal, előzetesekkel csigázzák fel még jobban a rajongók érdeklődését, illetve olyan exkluzív felvételekkel, mint az alább látható kisfilm, amely a sorozat operatőreinek munkáját mutatja be. A videóból kiderül, milyen nehézségekkel kell megküzdeniük felvétel közben, milyen érzés egy ilyen film készítésekor a kamera másik oldalán állni, illetve hogy miért az övék a "legjobb hely"a forgatáson.

gotbook3.jpgGeorge R.R. Martin: Game of thrones - A Trónok harca I.angolul!

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat premier trailer fantasy trónok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr848451688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása