Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A hónap videója: Star Wars: The Cat Unleashed, avagy a Kandúr igenis működik

2012.05.02. 06:00 :: Zanphagras

Van valami sötét ezekben a fehér-fekete vagy egyszerűen fekete macsekokban: a népi hiedelmekben is gyakran a balszerencse vagy egyenesen az univerzális Gonosz szövetségesei a fekete macskák. Nos, a Csillagok Háborúja óta tudjuk, miért: az Erő Sötét Oldala járja át őket, és bizony nem egy a sithek közé tartozik. Íme, a videón rögzített bizonyíték!

Jól látható, ahogy a cicának nem áll érdekében maradéktalanul elpusztítani ellenfeleit, csak osztja a sérüléseket becsülettel. Jól látható, hogy az Erő egyéb trükkjeivel is elég jól áll: egy lökést is megfigyelhetünk, egy felhasználó pedig azt kommentálta, hogy trükkfelvételnek vélte az egészet, ameddig a cica be nem kattintotta a második fénykardját...

A ráadás videóban a sith cica és a jedi cica vérre menő harcát követhetjük nyomon, a sértegetésektől kezdve a párbajon át a... nos, meglepő végkifejletig.

Szóval, hogy is szólt a tétel? Fénykarddal minden, de minden érdekesebb? Nos, íme, valóban így van!

Szólj hozzá!

Címkék: star wars videó

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr374482968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása