Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Még több játék, melyre hiába várunk

2013.02.02. 07:00 :: Rondár

full-set-up-gaming-table.jpg

Korábban már közzétettünk egy listát tíz olyan játékról, melyeknek hiába várjuk a folytatását. Azóta több cím is eszünkbe jutott, melyek folytatásainak még örülnénk. Ezeket gyűjtöttük most így egybe.

 

Giants: Citizen Kabuto 2

256px-Giants_Citizen_Kabuto_Box_Cover.jpg 

A Planet Moon Studios 2000 végén kiadott real-time stratégiája a kor legmagasabb színvonalú látványvilágával bírt, mely még néhány évvel utána is megállta a helyét. A rajongótábor azóta is szívesen kipróbálná a folytatást, ha lenne neki.  

 

Evolva 2

large04.jpg

 

Az előbbihez hasonló játékmenettel rendelkező programocska szintén nagyot robbant. Poszt-apokaliptikus elemei vegyültek a génmanipulációval, lehetővé téve több mint egymillió módosítási lehetőséget.

 

Blade Runner 2

3413-blade2.jpg

Az azonos című film alapján elkészített kalandjáték 1997-ben nagyot robbant. Nem csak izgalmas és a film világát kihasználó története volt, de még az eredeti regényből is vett át elemeket. Bár a sztori le volt zárva, azért szívesen játszottunk volna még vele, hiába lehetett egy csomó befejezéssel kijátszani.  

 

Project Nomads 2

Project-Nomads-Patch_3.jpg

 

Nem hagyott nyomot túl sok emberben, de nagyon kreatív játék volt. A steampunk elemekkel vegyített poszt-apokaliptikus játék ötvözte magában az RPG, a TPS és – minimális szinten – stratégiai elemekkel is bírt. 

 

Legacy of Kain folytatás

legacy_of_kain_defiance.jpg

 

Sokunknak vannak szép emlékei a gyakran Anne Rice-t idéző játéksorozatról. Mindkét szereplője (Kain és Raziel) nagy rajongótáborral bírnak, így a kettejük közös kalandját elmesélő Defiance befejezése után elég nagy WTF-ek merültek föl bennünk. Most akkor ez volt az utolsó kaland? Nos, egyelőre igen.

 

BioForge 2

bioforge3.jpg

 

Újabb játék, mely a maga idejében újítónak számított. Nagyon komoly színészi munka áll mögötte a szinkronhangok részéről, a grafikája miatt – és talán emiatt is bukott meg – nagy gépigényre volt szüksége. Pedig remek kis túlélőhorror volt.

A folytatást olvashatod a Galaktika.hu-n! 

1 komment

Címkék: retro játék sorozat művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr815043459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása