Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Az alakváltók visszatérnek: Megatron és Optimusz fővezér újabb robotikus küzdelme

2013.02.05. 06:01 :: Gavarra

transformers_3_dark_of_the_moon.jpg

Mikor a Transformers 4. részét először bejelentették rajongók milliói szemében tükröződött a remény és áhítat érzése, hogy az új rész talán visszahozza az első rész dicsfényét, ám egy teljesen új köntösben.

snerg500x160_1.jpg

Nos, Michael Bay se tervezi másként, ugyanis egy teljesen új szerepleosztással és vadonatúj robotokkal állt elő. Mert hogy a következő rész nemcsak hogy más lesz mint az előzőek, hanem a film minden négyzetcentimétere (karakterek-robotok-helyszínek) egy kis helyi tuningnak köszönhetően fel is lesz újítva!

Bay a Forbes magazinnak ezt nyilatkozta:

"- Kicsiben fogjuk kezdeni az alaposság kedvéért. Van egy vadonatúj stáb. Hogy felfrissítsük a franchise-t újraterveztünk mindent az elejétől a végéig. A történet a három film eseményei után veszi fel a fonalat, igaz, négy évvel később. Ez az időtáv volt az oka a színészváltásoknak.  

Mark már nagyon izgatott és örül a folytatásnak. Eredetileg amúgy trilógiának indult (együtt a három rész 1,1 milliárd dollárt kaszált), s úgy is hittem, hogy a harmadik rész nekem az utolsó lesz. A Paramount felkérésére így nekiálltam a Pain and Gain forgatásának. Ám megtudtam, hogy az Universal benne lenne még egy Transformers rész elkészítésében. Ez túl hívogató ajánlat volt ahhoz, hogy kihagyjam, ráadásul rettenetesnek hangzott az, hogy valaki más kezébe adjam a franchise-t."

Mikor arról kérdezték, hogy ez a film egy esetleg reboot lesz-e, így válaszolt:

"- Nem, az hiba lenne. Meghagyjuk a korábbi Transformerses hangulatot, a cselekmény fő gerincét is, csak négy évvel később vesszük fel a történet fonalát. Ez volt a fő ok, amiért újragondoltuk, újraterveztük a Transformereket. Ezzel megpróbáljuk kiszélesíteni a franchise-t, hogy több mozgásterünk legyen."

the-wrap-up-1107.jpg

Hogy a kíváncsiságotokat kielégítsem, igen, MINDEN robot új külcsínt kap, ami már most eszméletlenül jónak hangzik! Ami azt jelenti izgatottan várom, hogy az eddig kívülről-belülről ismert szérián mennyit dob majd az újratervezés. Jó lenne (végre) pozitív hangulatban elhagyni majd a mozitermet, nem pedig csalódottan kikallódni a vetítőteremből, mint a trilógia utóbbi két részénél...

Jelen állás szerint a film főszereplői Mark Wahlberg és Jack Reynor lesz, maga a filmbemutatóra pedig 2014. június 27-én kerül sor.

forrás: geektyrant.com

1 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr545062565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.02.05. 08:31:25

jó lenne végre egy jó tf film, nem olyan, mint az eddigiek. :S
süti beállítások módosítása