Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A Vaú legyen veled: sci-fi kutyák

2013.09.09. 14:39 :: Zanphagras

4218910_bece578713b9bc3fbbdfc3afff579dfd_h.jpg

Kétféle kutyatartó ember létezik. Az egyiknek ott van a kertjében a kutya, időnként játszik vele, sétáltatja, kapcsolatuk kölcsönös tiszteleten alapszik - és vannak a nagyon durván DIEHARD kutyások, akik életük jelentős részét töltik kedvencükkel, egy mozdulatából mindent értenek, bármit megadnak (persze azért józan keretek között), és bizony alkalmasint beöltöztetik társukat. Ha a gazdi emellett még sci-fi kedvelő is, a kutyus egyszer csak ott találhatja magát Darth Vaderként, ahogy sérti a fülét a többi kutya hitetlen ugatása.

Ami a sci-fi és a kutya témák ötvözése volt az irodalomban, az Richard Adams Gazdátlanokja, és nagyjából ezt a szellemet fedezhetjük fel a rendkívül... nos, furcsán aranyos fotókon is. Ötödik elem, Star Wars, K-9 - van itt minden (de ha a gazdik cicákkal próbálnák meg ugyanezt, kezük se maradna).

bannnnner gazdátlanok.jpg

leelo.JPG

leel2.JPG

supadog.JPG

Ilyen arckifejezéssel Carrie Fisher aligha kapta volna meg Leia szerepét:

leia.JPG

inkvimegerkezett.jpg

k9.JPG

k92.JPG

forrás: velvet

Szólj hozzá!

Címkék: humor zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr885503437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása