Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A jövő tv műsora a múltból érkezik

2010.04.28. 14:12 :: SFblog

Az idei NAB konferencia is bővelkedett újdonságokban, amelyek megmutatják, hogy milyen lesz a jövő tv-műsorainak díszlete.

Normál esetben a műsorvezetők VTR vezérlői egyszerű dobozok, amelyeken van egy csomó gomb és kar. Ez a steampunk vezérlő egy dologban különbözik a többitől, abban, hogy egyáltalán nem unalmas.

Ez a teljesen egyedi vezérlő pont úgy néz ki, mint egy túldíszített pénztárgép. A NAB konferencián mutatta be a HiTechSys ezt az újdonságot. Minden egyes gombjának meg van a maga funkciója és minden feladatot el lehet vele végezni, amire csak szüksége lehet a műsorvezetőknek. Miközben a képet látjuk, elgondolkozhatnánk azon, hogy akik ezt készítették, vajon mindennapjaikban is hasonló szerkezeteket használnak?

dvice.com

 

Szólj hozzá!

Címkék: steampunk

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr691956205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása