Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Ismeretlen állatot találtak Kanadában

2010.05.23. 12:10 :: SFblog

Szombaton egy különös tetemet találtak. Ontario északi részén, a Big Trout tó partján fedezték fel az elpusztult állatot. Senki nem tudja, hogy pontosan mi lehet az, mivel 40 éve nem láttak hasonlót.


    Ez az állat olyan, mintha több fajból keresztezték volna. Kb. 30 cm nagy és egy vidra-hód keresztezésének vélték a szemtanúk. Bár az agyarak nem jellemzőek ezekre a fajokra. Az idősebb helybeliek még emlékeznek rá, bár évtizedek óta nem látták ezt a vadat, akkoriban omajinaakoos-nak nevezték, ami annyit tesz: A csúnya.
    Az egyik 65 éves lakos, John McKay elmondta, hogy nagyapja sokat mesélt neki ezekről az állatokról, amik elméletileg hódokat és hasonló állatokkal táplálkoztak. A babonásabbak úgy gondolják ez egy nagyon rossz előjel és valami szörnyű dolog fog történni.
   A legtöbb ember azonban nem beszél, többek között azok az ápolónők sem, akik megtalálták. Állításuk szerint a feletteseik megtiltották, de annyit azért hozzáfűztek, hogy előbb-utóbb megtudjuk mi is ez az állat, hiszen kellett, hogy legyenek szülei. Amiket eddig nem találtak meg.

The Toronto Star
 

2 komment

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr422024829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Asakura Hao 2010.05.23. 20:08:46

Félig medve, félig disznó, félig ember.

damoqles 2010.05.24. 08:49:46

Ennivaló. Biztos nem csak egy mutáns/félalbínó/higítóval arcot mosott rozsomák? :P
süti beállítások módosítása