Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Újabb film késleltetheti az Avatar folytatásokat Cameron szerint

2010.08.24. 10:08 :: SFblog

Várod az Avatar 2-t? (És persze az Avatar 3-at, mivel James Cameron azt mondta, együtt készíti majd őket?) Nos, úgy fest, egy ideig még várnunk kell, mert a rendező tegnap jelentett be egy új projektet, ami talán hamarabb készül el, mint a fentiek.

A Los Angeles és Dél-Kalifornia egyik legismertebb hírcsatornáján, a KTLA 5-ösön ma reggel adott nyilatkozatában (amelyhez az Avatar rendezői változatának mozikba kerülése szolgáltatott apropót) Cameron azt állította, hogy 2014 előtt nem várhatunk visszatérést a Pandorára.

„Valószínű, hogy egyszerre forgatjuk majd a második és harmadik részt, és így a nézőknek nem kell olyan sokat várni rájuk. … Azt hiszem, három év a minimum, de a jelenlegi állás alapján négy sokkal valószínűbb”, mondta.

Persze nem ez volt az interjú legizgalmasabb része – elvégre abban biztosak lehettünk, hogy a következő Avatarra még várhatunk. Az viszont annál érdekesebb, hogy vajon miért halasztja el ezt a két folytatást:

„Elképzelhető, hogy legközelebb egy egészen más témáról fogok filmezni, mert az Avatar- folytatások túlságosan is lekötnének – elvégre a Pandora nem megy sehová. … De erről még nem beszéltem a sajtónak. Ez egy olyan filmterv, amit az évek során időről időre elővettem, csak úgy írogatás szintjén. Lehet, hogy először azt hozom össze, de az is, hogy megint félre fogom rakni. Igazából ez még nem alakult ki.”

Bár Cameron nem árult el részleteket, azt azért elmondta, hogy „az új ötlete már igazi élőszereplős film lesz”.

blastr

locutus

3 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr672243206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LongJohnHolmes 2010.08.25. 02:16:02

Úgy hallottam ezek már 5 vagy 6 dimenzióban készülnek el. 2-szer kell megnézni, hogy lássuk az összeset.
süti beállítások módosítása