Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Megalomancy - a döntés

2010.10.10. 10:00 :: Dot hugi

Egy videó a birtoklás vágyáról. Minden emberben meg van a vágyakozás érzése. Bár elvontnak tűnhet elsőre a videó, de egy férfi lelkitusáját mutatja be, aki valami olyat akar, ami még nincs a birtokában...vagy épp valaki másé? Ne aggódjon senki, nem egy szappanoperát fog látni, hanem egy igazi ellentmondásos káoszt.

 

 

Ezt az animációs kisfilmet egy kezdő, Eyal Degabli készítette. Mielőtt bejárta az internetet, egy remek diplomamunka volt.  A világ, amit Degabli teremtett egy utópisztikus hely, kevés steampunkos beütéssel. A festett hatást keltő képek, az élettel teli , bábszínházi zene és a rock keveredése is csak erősíti azt a kettősséget amit a karakterek és a képkockák mutatnak. Azt pedig, hogy jó vagy rossz a történet vége...mindenki döntse el maga.

Megalomancy from Eyal Degabli on Vimeo.

kuriositas

1 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr772357129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymosgyu 2010.10.10. 16:24:00

Egy kicsit csunya. Végig sem néztem.
süti beállítások módosítása