Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Peter Jackson újra Középföldén!

2010.10.16. 08:27 :: locutus

A hosszú várakozás meghozta jutalmát: bár évek óta tologatják a stúdiók A Hobbit filmváltozatát, most végül zöld utat kapott - Peter Jackson rendezésében.

Jackson már alig várja, hogy visszatérhessen Középfölde tájaira, és ennek a filmért felelős stúdióknál (New Line, Warner, MGM) is örülnek, hiszen (a nézőkkel együtt) ők is csak Jacksont tartják elég tapasztaltnak Középfölde-ügyben ahhoz, hogy rábízzák még egy Tolkien-adaptáció elkészítését.

Persze a szereplőválogatásról még semmi hír, ami nem is csoda, hiszen a színész-szakszervezetek problémáit még nem sikerült orvosolni, ami azt jelenti, hogy a forgatás helyszíne is bizonytalan, és ez persze azzal jár, hogy a várható költségvetés pontos összege sem ismert - egyszóval egyedül az biztos, hogy a film két részes lesz, három dimenzióban.

Empire Online

1 komment

Címkék: film irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr502375336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skeez 2010.10.16. 23:40:55

1 film, 2 részben, 3 dimenzióban, 4 blúréjen, 5 dvd-n..
süti beállítások módosítása