Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Google TV STOP!

2010.10.23. 11:30 :: Dot hugi

A három legnagyobb amerikai tévétársaság döntött úgy, hogy leállítja az együttműködést a Google TV-vel, így több sorozattól is búcsúzhattak az online tv barátai. hogy ez miért történt? Mindjárt kiderül.

 

A Wall Street Journal szerint a három legnagyobb tévétársaság, az ABC, a CBS és az NBC egyike sem adott engedélyt a teljes epizódok vetítésére. A bemutatók, és a promóciók működni fognak továbbra is a Google Tv-n, de többre nem nagyon lehet számítani. A Fox az egyetlen eddig, amire a képviselők azt mondják, hogy nem állítottak le semmit, mivel még nem hoztak érdemi döntést az ügyben.

Azt már mindenki tudja, hogy egy számítógép, egy tv és egy kábel elegendő ahhoz, hogy bármit felvegyünk, majd közzé tegyük az internetre. A Google Tv-vel ezt akarták megakadályozni, az emberek gond nélkül nézhették volna az interneten a sorozatokat, és nem kellett volna letölteniük azokat. De a rendszer kialaktása nem nyugtatta meg a gyártókat, így inkább visszamondták, vagy már alá se írták a szerződéseket. A probléma gyökere onnan ered, hogy egyelőre nincs kidolgozott terv arra, hogy azok, akik a Google Tv-vel akarnak sorozatot nézni, ingyen jutnak a tartalmozhoz, vagy fizetnek e érte a tartalomszolgáltatónál. 

dvice (A Dvice is az NBC universal tulajdona

1 komment

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr272392543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Holy One 2010.10.23. 13:29:42

Ez akkor tök ingyenes lett volna?
Mert azt tényleg nehezen tudom elképzelni.
Viszont a FOX nem lenne rossz egyedül sem
süti beállítások módosítása