Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Vannak még igazi rajongói a teknőcöknek

2010.10.24. 09:00 :: Dot hugi

A Tini nindzsa teknőcök elég régen, a 90-es évek első felében hódítottak igazán. A mostani gyerekek talán már nem is tudják ki az a Raffaello, Michelangelo, Leonardo, Donatello és persze a jó öreg Szecska mester, aki a teknőcök pártfogója volt. De azért jó látni, hogy vannak még rajongók, akik megőrizték a régi TMNT hangulatot...

Egy minibusz már nem divat a sportkocsik korában, kevés olyan ember van, aki ilyet akarna, és nem azért mert családja van. A teknősöknek mégis ilyen volt, ezért a 23 éves Brittney Schneck is ilyet készített. Az 1994-es Dodge Caravan, amit kifejezetten ezért szerzett tökéletesen megfelelt a teknőc verdává alakításhoz. A fiatal lány mindent egyedül csinált. A festést, a felszereléseket, mindent kézzel készített, majd a motort is felújítatta - azt már egy kis segítséggel persze.

 


További hasonló fotók a(z) InterGalaktika oldalain.

 

dvice

 

Szólj hozzá!

Címkék: retro

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr962393911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása