Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Anne Rice Robert Downey Jr.-t akarja

2010.12.04. 16:15 :: Dot hugi

Anne Rice: Interjú a Vámpírral című könyvéből már 1994-ben készült film. Mindenki dícsérte a szereplők választását és a játékukat is. Brad Pitt alakította a naiv Louis-t és Tom Cruise talán legjobb alakítása volt Lestat. Most ezt a szerepet Robert Downey Jr.-nak adnák.

Az Interjú a vámpírral remake szereplőválogatása hamarosan kezdődik, és az írónő is szeretne beleszólni az alkotásba. Lestat szerepére például ő választotta ki Robert Downey Jr.-t. A New York magazine-ban nyilatkozott arról, kiket is látna szívesen a filmben.

nézzük a főbb szereplőket, Anne Rice válogatásában:

  1. Lestat - Robert Downey Jr (régen: Tom Cruise)
  2. Louis - Richard Armitage vagy Matt Bomer (régen: Brad Pitt)
  3. Armand - Max Records (régen: Antonio Banderas)
  4. Claudia - ? (régen: Kirsten Dunst)
  5. Marius - ?

Bár szokatlan, de a remake több dologban is egyezik a könyvvel, nem úgy mint az 1994-es film. Ilyen például az, hogy Armand gyerekként lett vámpír - ezért Banderas nem volt a legjobb választás de most egy fiatal srác játszaná. Illetve a régi filmben el is felejtkeztek Mariusról, az egyik legöregebb vámpírról, aki nem csak Lestat mestere volt, de Armandot is ismerte, az új verzióban azonban ő is helyet kap.

Egy nagyon jó színész. Nagyon komolyan veszi a szerepeit, mégis humoros tud maradni, és nem hiszem, hogy túl öreg lenne. Azt hiszem, ha szőke parókát és fehér sminket kapna, csodálatos Lestat lenne belőle. Lestatnak egy 200 éves ember, aki sok mindent élt már át, Robert Downey Jr. könnyen megbírkózna a szereppel. Ő bármit meg tud csinálni. Azt viszont sajnos nem tudom, hogy ő is örömmel vállalná e. Remélem, hogy igen...

...Lestat már 200 éves az Interjú a vámpírralban. Nem gyerekként lett vámpír, hanem 19 éves férfiként. A 18. században már bőven a felnőtt korban járt. Ezért is gondolom, hogy nem egy fiatal színészre kellene bízni a szerepet. Lestat nagyon intelligens, humoros és mégis kissé szertelen. Ahogy eddig megismertem, Robert Downey Jr.-ban is megvannak ezek a tulajdonságok így könnyen eljátszhatná a szerepet. - Mondta Anne Rice.

Anne Rice jelenleg is tárgyalásokat folytat a leendő producerekkel. Mivel attól fél, hogyha eladja nekik a film jogait, nem szólhat majd bele a történet és a szereplők megvalósításába.

blastr

3 komment

Címkék: film irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr792492852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Celtic 2010.12.04. 20:10:29

Bocs, a nevben nem vagyok biztos, (marmint a vampir neveben), de Brad Pitt biztos, hogy nem a friss, naiv vampir volt, azt a Tom fiucska alakitotta. Brad Pritt volt az "apa" .

Sidalee 2010.12.05. 12:34:39

@Celtic: Bocsi, de tévedsz. Brad Pitt játszotta Louis-t, akit Tom C karaktere Lestat változtatott át, miután meghalt a felesége és a gyereke.

Celtic 2010.12.05. 13:41:13

Gyonyoru commentet irtam, erre eltunt :(
Mindegy, a lenyeg az, hogy nem tudom, hogy tevedtem el, de igazad van.
süti beállítások módosítása