Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Az első trailer a Back to the Future játékból

2010.12.10. 10:16 :: Dot hugi

A Vissza a jövőbe már több mint 20 éve töretlen népszerűségű. Rajongók ezrei mennek az autókiállításokra, hogy lássák DeLorean-t, a kocsit, vagy vesznek újabb és újabb rajongói cuccokat. Viszont most először készítenek játékot belőle. A filmhez hűen ez is egy kisebb sorozat lesz, és a kalandjáték szerelmeseinek bizton ajánlhatjuk.

Bár voltak már sokkal jobban kidolgozott karakterek is a játékok világában, de a Back to the Future szereplői így is tökéletesen visszaadják a professzor és a Marty karakterét. A hangok is jól el lettek találva. Akik látták eredeti nyelven a filmeket, ismerhetik Michael J. Fox hangját, és sokan közülük azt hitték első hallásra, hogy a játékban is ő beszél Marty helyett, de nem. Egy fiatal srác, A.J. Locascio volt PC-Marty szinkronhangja.



kotaku

Szólj hozzá!

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr582506147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása