Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Julian Assange SF-témájú profillal csajozott

2010.12.14. 07:30 :: GalBob

Kedvenc WikiLeaks szóvivőnk jó úton haladt afelé, hogy róla mintázzák James Bond következő nemezisét, azonban a svédek szexuális bűncselekmények vádjával elfogatóparancsot adtak ki ellene, mire a pigmenthiányos cyber-anarchista illedelmesen előzetesbe vonult. No nem Svédországban, hanem Angliában. Zseniális.

Na mindegy, ez egy másik történet. Még mielőtt bizalmas diplomáciai iratok nyilvánosságra hozatalával borzolta volna a globálpolitika főszereplőinek kedélyeit, Assange randioldalakat is látogatott, bemutatkozásában pedig egy igazi sci-fi geek alakja körvonalazódik.

 

 

Bár 2006 decembere óta nem jelentkezett be az OKCupid nevű ismerkedős szájtra, Assange profilját továbbra is őrzi a rendszer. Meglepetésünkre Harry Harrison, a Helyet! Helyet!, s további klasszikus sci-fi regények szerzője után választott felhasználónevet.

Bemutatkozó szövegét így kezdi: "Vigyázat! Átlagos, földön járó pasasra vágysz? Haladj tovább, én nem az a droid vagyok, akit keresel. Kíméljük meg egymást, amíg lehet." Magát "szenvedélyes, olykor csökönyös, aktivista lelkületű értelmiségiként" írja le, s olyan nőt keres, aki "társa lenne szerelemben, gyerekvállalásban, s esetenként bűnös összeesküvésben."

 

The Telegraph

 

3 komment

Címkék: zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr452514337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FAQlyás Menyét 2010.12.14. 11:57:14

Mitől olyan biztos, hogy ide tényleg ő regisztrált? Csak a fénykép?
süti beállítások módosítása