Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A BSG: Blood and Chrome első látványtervei

2010.12.21. 15:00 :: GalBob

A Blastr közzé tette a Syfy csatorna hamarosan megjelenő kétórás pilot-epizódjának  első látványterveit A Battlestar Galactica: Blood and Chrome az ifjú William Adama első Cylon-háború 10. évében átélt kalandjaira koncentrál majd. 

William Adama épp hogy csak végez az Akadémián, zászlósként máris a Galactica romboló fedélzetén találja magát. A tehetséges, ám mindig forrófejű katonát egy titkos küldetéssel bízzák meg, ami ha sikerrel jár, végleg eldöntheti a tíz éve tartó háború végkimenetelét és jobb napokat is látott flotta sorsát. 

Ne feledjük el, hogy ezek csupán látványtervek. Egyáltalán nem biztos, hogy az első három képen ábrázolt jelenet végül szerepelni fog a film végső változatában, ennek ellenére a rajongók képet alkothatnak arról, hogy körülbelül milyen kreatív irányvonalra számíthatnak. 

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr712530323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása