Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Egy rendhagyó blokádsértő

2011.02.04. 15:30 :: Zanphagras

Az internet korlátlan mennyiségű idiótaságot kitermel. Itt van például ez a blokádsértő. Szép, fekete, és nem csak blokádot, hanem a jóérzést is sérti. A használati útmutató vélhető tartalmáról pedig inkább nem is nyilatkoznánk.

Érezd az Erőt!, kéri tőlünk az elegáns, csinos dildó csomagolása. Ehhez nyújt nagy segítséget az is, hogy pár ceruzaelemet belehelyezve élethű Darth Vader szuszogást is hallhatunk. A kedves kis eszköz ráadásul már egy új generáció számára is át lett tervezve. Ne becsüld le a sötét Be-rő AA elemes erejét!”, kéri Padmé Amidala a lentebbi, alternatív csomagoláson.

Hát, ne becsüljük le.

Közeleg a Valentin-nap, minden szerelmes férfinek üzenjük: lepje meg ön is kedvesét ezzel a tündéri ajándékkal, a virág a múlté. Az nem szuszog. (Jó esetben.)

1 komment

Címkék: zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr1002638623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pestabácsi 2011.02.05. 18:34:08

Ennek a beteg posztnak nem itt a helye, hanem a perverzallat.hu-n!
süti beállítások módosítása