Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Könyvégetés színpadon

2011.02.22. 15:00 :: SFblog

Február 25-én mutatja be a Bárka Színház Ray Bradbury klasszikusa, a Fahrenheit 451 színpadi adaptációját. Anger Zsolt rendező elsősorban az eredeti műre támaszkodik, nem az 1966-os Truffaut által készített filmváltozatra.

Anger Zsolt rendező, Jászai Mari-díjas színész a tavalyi évadban Lars von Trier dogmafilmjét, a Dogville-t rendezte a Bárka Színházban. Most hasonló, új vállalkozásba fog. Ray Bradbury, a science fiction irodalom egyik óriásának klasszikusát állítja színpadra a Bárka társulatával. A Fahrenheit 451-ből 1966-ban Francois Truffaut készített játékfilmet, Anger Zsolt azonban elsősorban a regény üzenetét szeretné újrafogalmazni és a nézőknek átadni. Kíváncsian várjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr322680161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása