Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Ha vérzik, megölhetjük!

2011.02.24. 07:00 :: Zanphagras

If it bleeds, we can kill it. Get to the choppaaa. Your klódz, give them to me. Arnold Schwarzeneggert bizony alaposan meghatározzák egysoros, ütős megmondásai, amelyek rendelkeznek azzal a képességgel, hogy egy csapásra szállóigévé változzanak. Ezekből a schwarzeneggeri aztmondásgigászokból készít rövid musicaleket Jon és Al Kaplan.

A srácok egyébiránt reklám- és filmzeneszerzésből élnek és köztünk szólva, értenek a dolgukhoz: többek közt a Walt Disney számára írnak dallamokat. A legutóbbi produkcióik egy Arnold Schwarzenegger-ciklus (!) volt, amiben megénekelték a termetes osztrák úr legemlékezetesebb merényleteit az angol nyelv ellen.

A zeneszerzők énekelni is tudnak: egy az egyben előállítják Schwarzenegger jellegzetes orgánumát és - khm - kiejtését is sikerrel idézik. Humoruk nem sértő, sőt, bizonyos kellemes emlékezéssel tekintenek a filmekre. Aki legnagyobbat nyer az egészen, a néző, mert minden másodperc új okot ad a nevetéshez. 

Predator mellett eléneklik nekünk a Kommandót, Az emlékmást és a Terminator 2-t is musical formában. De nem csak az akciófilmek és a sci-fi rajongói örülhetnek: a fantasy kedvelőit is megörvendeztetik, méghozzá a kimmériai harcos, Conan történetének áténeklésével.

Ha ez a két ember színházat nyit Magyarországon, mi akarjuk árusítani a jegyeiket.

blastr.com

2 komment

Címkék: film zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr352686156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.02.25. 09:45:29

Ez haláli...if it bleeds, we can kill it!
süti beállítások módosítása