Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

2010 hivatalosan is legpocsékabb filmje...

2011.03.01. 14:00 :: Zanphagras

... nem más, mint a rajzfimes történetből készült élőszereplős Az Utolsó Léghajlító, ugyanis ennek a filmnek volt szerencséje elvinni az Arany Málna díjat a legtöbb kategóriában a 2010-es évre vonatkozóan.

Az Arany Málna (alias Razzie, a Raspberry becézett formájaként) egy olyan díj, amit parodisztikus ceremóniák közepette adnak át (már azoknak, akik egyáltalán megjelennek) hagyományosan az Oscar-gála előtti nap estéjén. 

M. Night Shyamalan epikus fantasy története a következő kategóriákban zsebelte be a kétes elismerést: Legrosszabb rendező, Legrosszabb film (ez utóbbi erősen beszédes), Legrosszabb Forgatókönyv, Legrosszabb Mellékszereplő (Jackson Rathbone számára) és a Legrosszabb Szemkifacsaró 3D Félre-Hatások.

Olyan jelölteket vert ezzel pépesre Shyamalan filmje, mint például a Titánok Harca vagy a soron következő csillámvámpír-óda a Twilight sorozatból.

Különösen ha az utóbbiba gondolunk bele... ez már eredmény.

razzies.com

1 komment

Címkék: film zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr932699866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DinnyeTM 2011.03.01. 18:39:48

a rajzfilmhez kepest telleg hulladek. Elore felek mit fognak kihozni Taffbol meg King Bumibol...
süti beállítások módosítása