Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Bardemből revolverhős lesz

2011.04.07. 23:00 :: locutus

 Azt már régóta tudjuk, hogy az utóbbi időkben elsősorban Dan Brown-adaptációkkal sikert arató Ron Howard rendezi Stephen King Setét Torony-regénysorozatának adaptációját - ám végre főszereplő is csatlakozott a stábhoz.

A fantasy/sci-fi műfajokat vegyítő, hazánkban is kiadott sorozat főhősének, Roland Deschainnak a szerepére az Oscar-díjas Javier Bardemet (Nem vénnek való vidék) választották a készítők, aki (Brian Grazer producer állítása szerint) a hagyományos casting-procedúrák mellett ténylegesen be is zártak. Na, ezt talán jobb, ha mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja.

Az adaptáció ellenben már önmagában különleges lesz, hiszen a rendező és Akiva Goldsman forgatókönyvíró nemcsak filmtrilógiát terveznek, de egy, a második és harmadik film bemutatása között vetítendő, az első film előzményeit bemutató tévésorozatot is.

A filmváltozatot természetesen már elég régóta tervezték, sőt, A köd című King-adaptációban még háttérpoénként is felbukkan egy (fiktív) Setét Torony-moziplakát.

Empire Online
Deadline
Shock 'Till You Drop

 

1 komment

Címkék: sorozat film irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr342808424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skeez 2011.04.08. 09:31:19

.. há de...
há de hát..
?
süti beállítások módosítása