Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Letartóztatott zombivadász

2011.04.07. 22:57 :: Zanphagras

Bizony, A Sötét Lovag óta tudjuk, hogy az igazi hősök gyakran tűnnek a főellenségnek. Jól mutatja az emberi ostobaságot, hogy a napokban is egy ilyen igaz, derék harcost tartóztatott le New York rendőrsége a hírhedt Port Authority buszállomáson. Az illetőt Christopher Rodgernek hívják, és választott hivatását tekintve zombivadász.

Az állomás őrsége amiatt figyelt fel rá, hogy a nyárias időjárás dacára is hosszú, vastag kabátot visel. Amikor megközelítették, hogy megkérdezzék, ki ő és mit csinál, meg sem próbálta tagadni, hogy tulajdonképpen ő zombivadász. Kikérdezése folyamán a 25 éves Rodger magától bevallotta, hogy van nála egy gázmeghajtású maroklőfegyver, majd, amikor kipakoltatták terepszínű katonai táskáját, abból előkerültek az apokalipszis elleni egyéb fegyverei: 5 szamurájkard, 3 tőr, éjjellátó szemüveg, kézzel készített tervrajzok és betöréshez használatos mindenféle felszerelések.

Hiába híres ez a buszállomás a rendszeresen felbukkanó... furcsa népektől, a zombivadászt, igen szűklátókörűen ezek után letartóztatták. Hogy majd térden csúszva járuljanak a cellájához segítséget kérni, miután kitör éjjel a zombi apokalipszis.

blastr.com nyomán. A nyitókép zhuzhu munkája.

Szólj hozzá!

Címkék: zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr562808415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása