Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A nap képei: zajlanak a forgatások

2011.08.14. 00:05 :: kicsimate_galaktika

Gyors körkapcsolás: mi a helyzet a jelenleg készülődő filmeknél? Forog a The Dark Knight Rises, az Elysium és a World War Z. Némi vizuális infó következik.

Kezdjük Gotham városával (a.k.a. Pittsburgh), ahol a tél hamarabb érkezett meg a vártnál. Csípős szél fúj, de néha szórványos napsütésre is számíthatunk. Christopher Nolan és csapata áll természetesen minden mögött - lassan lezárul a trilógia.

Helyzetjelentünk Vancouverből is: Neill Blomkamp a nagy sikerű District 9 után szerencsénkre ismét egy sci-fi rendezésére adta fejét. Az Elysium forgatása javában zajlik, azonban 2013 márciusa előtt ne is reménykedjünk - a jó munkához idő kell. Mindenesetre Matt Damon addig is kopaszon rohangál, de mi ez a kütyü rajta? A megfejtéseket várjuk.

A világvége hivatalos dátuma egyben a World War Z premier-időpontja is (2012. december 21.). A zombiapokalipszis közeleg, Brad Pitt azonban csak révülten kémleli a horizontot... egyelőre semmi.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr943146385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymosgyu 2011.08.14. 10:30:33

zombis lesz. le se forgassák.

The Cube 2011.08.14. 15:50:54

Az Elysiumról eddig nem is hallottam, de látva a színészi gárdát és főleg a rendezőt egyből a várólistám élére ugrott. Úgy tűnik, hogy elég sok pénz van alápakolva, remélem ettől nem száll el Neill Blomkamp.
A Batman 3. részének sikere és minősége nem is kétséges. A zombiháborúból pedig sztem olcsóbb és tartalmasabb élmény a könyvet beszerezni.

A Nagy Villamos 2011.08.14. 19:42:45

@The Cube: a Z-vel kapcsolatban egyetértek, abszolút. Azért a többit is megnézem, a Batmant is, hogy elmondhassam kicsimatenak a véleményem. És ha tetszeni fog, még elnézést is kérek tőle a cs*szegetésért :)
süti beállítások módosítása