Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

5 pályázó a Homályzóna direktori székére

2011.10.05. 06:00 :: kicsimate_galaktika

A Variety beszámolója szerint öt rendező neve merült fel, mint az új Homályzóna film lehetséges készítője. Ők pedig a következőek: Christopher Nolan (aki most éppen az új Batmant forgatja), Michael Bay (Transformers-saga), David Yates (az utolsó négy Harry Potter film), Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás) és Alfonso Cuarón (Az ember gyermeke).

Rod Sterling öt évadot megélt TV-sorozata (1959-1964) egyszer már elérte a mozikat (a televíziót többször is meghódította: 1985-89, 2002-03 és egy TV film 1994-ben). 1983-ban még 4 különálló kisfilm adott ki egy nagyjátékfilmnyi időt (a részeket más-más rendezte: Spielberg, George Miller, Joe Dante és John Landis), de az új project már nem ilyen lesz - azt azonban még nem tudni, hogy egy teljesen új sztori lát-e napvilágot, vagy esetleg egy régi rész adaptálása jelenti-e a megoldást.

A Warner gondozásában készülő filmre a legnagyobb eséllyel Nolan pályázhat, aki már így is egy rakás pénzt hozott Batman-filmjeivel és az Eredettel  a stúdió számára. Titkos esélyesként az angol lap Cuarónt említi, míg Wyatt a társaság sötét lova: az eddigi egyetlen filmje bár kritikai-és közönségsiker lett, komolyabb tapasztalattal nem rendelkezik még a filmkészítés terén.

Ti kit látnátok szívesen? Egyáltalán érdekes lehet a Homályzóna újrafilmesítése?

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr13275305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása