Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Bréking nyúz: Harry Potter VIII. rész!!!

2011.10.06. 14:00 :: Rhaenyra

Hallhattunk már híreket arról, hogy Rowling asszony újabb Potter-epizódon munkálkodik, és születni fog még regényes adalék az ifjú varázslótanonc világához. Az újabb könyv helyett azonban még fantasztikusabb hírrel szolgálhatunk: megérkezett a legújabb Potter-film trailere!

2009 októberében öt fiatal varázslótanonc tűnt el a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola közelében lévő erdőben. Kirándulásukról, amelynek az volt a célja, hogy megtalálják a blairi boszorkányt (vagy varázslót), egy dokumentum filmet készítettek. Eleinte minden szépen indult, ahogy az egy tipikus tinifilmes átlagos kirándulásnál lenni szokott - egy kis fazonigazítással, egy kis tánci-táncival egybekötve. Aztán elkezdődött a horror... Ami rémesebb volt az erdőben megbúvó, nagykabátos  úriembereknél is.

Egy évvel később az eseményeket dokumentáló szalag előkerült. Harry Potter és a Roxforti Száműzöttek, avagy a blairi boszorkány varázsló sztorija csak a tecsőn.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr393282222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása