Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Turbózd fel magad a Michael Bay energiaitallal!

2011.10.27. 16:00 :: kicsimate_galaktika

Michael Bay, a kommersz filmek, a pátosz és az epikusság koronázatlan királya új márkával rukkolt elő. Ezentúl dobozos energiaital formájában önthetjük magunkba a Mester évek alatt felhalmozott tudását. Ha éppen filmet készítünk, a segítség a lehető legjobbkor érkezik: hihetetlen mennyiségű lassítás, körfahrt és térdre boruló ember látványa ég a retinánkba. A siker garantált!

Ezzel a bevált módszerrel készült a Transformers-trilógia és az Armageddon is. Ha magunkhoz vesszük Bay DNS-ét, A sziget mintájára klónokként szaporodhatunk! Mindenki igyon dobozos Bay-t!

Amennyiben még nem láttál Michael Bay filmet, és nem érted ezt a bejegyzést (szégyelld magad), tekintsd meg a Mester egyik remekművét, ezt a kis reklámot - és mindenre fény derül.

Szólj hozzá!

Címkék: humor videó

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr773329313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása