Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Stan Lee új képregénye - Romeo and Juliet: The War

2011.11.07. 06:00 :: kicsimate_galaktika

Tudom, közhely azt mondani, hogy Shakespeare művei időtállóak, és bármelyik generáció élvezni tudja. De tényleg így van. Most Stan Lee ragadta meg az alkalmat, hogy saját képére formálja a Montague és a Capulet család közti viszály krónikáját.

Az alábbi trailerből minden kiderül, bár a történet azért sok újdonságot nem fog tartogatni. Nagyon kíváncsiak vagyunk, vajon hogyan is néz ki fizikai valójában a kiadás, úgyhogy ha valaki szert tenne erre a cyberpunk képregényre, ne habozzon megosztani velünk. Egyébként itt megrendelhető.

6 komment

Címkék: irodalom trailer művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr213350632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Cube 2011.11.07. 11:40:07

Nagyon szépen maga a képregény, és nagyon jó cyberpunk világnak tűnik...de ez akk is SZÁNALMAS. Stan Lee már annyira takarékra tehetné magát, főleg ha csak ilyenekkel tud előállni (200. Rómeó és Júlia feldolgozás).

solymosgyu 2011.11.07. 15:04:21

Létre kéne hozni egy uj honósítói oldalt. És le kéne fordítani.

kicsimate_galaktika 2011.11.07. 15:57:17

@The Cube: lehet, hogy sokadik bőrt húzzák le róla, de ez legalább színvonalasnak tűnik. Stan Leenek meg ez a munkája, valamivel foglalkoznia kell...:)

@solymosgyu: google translate?:)

The Cube 2011.11.07. 17:31:14

@kicsimate_galaktika: Kétlem h Stan Leenek még kéne valamivel is foglalkoznia ilyen téren, annyi pénze van h már nyugdíjazni kéne magát, mert lassan (sőt már most) ő is olyan lesz mint George Lucas: csak a régi hírnevét rontja el a mostani "munkáival". Nemrég is amilyen új képregényhősöket bemutatott sírni tudtam volna. Ha tartaná a régi minőséget és kreativitást egy rossz szót sem szólnék. Ez konkréten egyébként tényleg színvonalas képregénynek tűnik, ahogy azt mondtam is, de maga az alaptörténet és h ilyen háborús valamit csinált belőle már nem a legtolerálhatóbb sztem, majd meglátjuk. De ez magánvélemény.

The Cube 2011.11.07. 17:48:07

@solymosgyu: Elég sok oldal foglalkozik ígyis magyarországon nem kapható képregények honosításával(pl: halozsak.hu/), sztem idővel valamelyik ezt is lefordítja.

solymosgyu 2011.11.08. 15:51:08

Nem fogják. mert megvannak a saját cuccaik.
süti beállítások módosítása