Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A Doctor Whoból a Star Trekbe - Ki lehet ő?

2012.01.06. 06:00 :: Petrus Becius

Mielőtt válaszra méltatnánk e nagyszerű kérdést, kezdjünk egy nagyszerű hírrel: készül az új Star Trek-film, és várhatóan 2013 májusától már a mozikban is látható lesz (persze, ha megérjük). J.J. Abrams rendező már elő is rukkolt néhány névvel (az Enterprise legénységében ismét üdvözölhetjük Alice Eve-t és Peter Wellert), azonban az igazi meglepetést mégis az okozta, hogy a Doctor Who egyik sztárja is szerepet kapott a filmben.

Az illető színész pedig nem más, mint a Doktor kalandjaiból jól ismert színész, Noel Clarke. Akinek esetleg első hallásra semmit nem mond ez a név, akkor a Mickey Smith név (igen, igen, Rose Tyler barátjáról van szó) biztosan ismerősen fog csengeni. A kiszivárgott hírek szerint Clarke egy "családos embert" (?) fog játszani, részletek egyelőre nincsenek. Elvárásaink ettől függetlenül lehetnek az úriemberrel szemben, hiszen nemcsak színészként remekel, hanem ő írta a Torchwood egyik epizódját is.

via Blastr

1 komment

Címkék: sorozat film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr243521986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AbuBakr 2012.01.09. 14:05:28

remélem ez nem jelenti azt hogy a kötelező buzulás rátelepszik a star trek-re is...
faxául hazavágná
mivel az utóbbi idők legjobb "látvány" sf-je volt a trek
beleértve a háromméteresre nőtt űrpocahontas mesét is
süti beállítások módosítása