Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Dave mester, a másnapos jedi

2012.01.15. 06:00 :: Zanphagras

A midiklorián nem olyan, mint a nefronok a májban, nem tudja kiszűrni az alkoholt, így bizony - nagy bánatukra - maguk a jedik is rettenetesen másnaposok tudnak lenni. Élő bizonyíték erre Dave mester, akiről az alábbi kisfilm készült. Eredetileg a jedi akadémiára csábító reklámfilmnek szánták, azt mutatja be, hogy a jediség hogyan segíthet nekünk a mindennapi élet nehézségei közepette is, nem csak überkemény intergalaktikus háborúk idejében. Aztán az akadémia marketingesei nyilván felvetették, hogy ez annyira nem jó ötlet, így inkább olyan reklámokat adtak ki, amikben a jótékony jedik a vukik szőrzetét kurkásszák, fákat ültetnek, és átsegítik Yodát az utcán. Persze ezeket a sith cenzúra-gépezet eltörölte, így csak a másnapos jedi-reklám maradt fenn, azt tudjuk megmutatni.

Persze a videó készítői "fáradt"-nak titulálják Dave mestert, hiszen hogy néz ki egy iszákos jedi?! A filmet gyerekek behálózására készítették, mi felnőttek azonban tisztában vagyunk vele, jól látjuk, hogy Dave mester olyan koki másnapos, hogy arra nincs szó, sem több szóból álló kifejezés.

1 komment

Címkék: star wars zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr503545402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása