Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Egy német tanárnő és az ő TARDIS-a

2012.01.30. 14:00 :: Zanphagras

TARDIS-t építeni nehéz, fáradságos munka, mégis sokan vannak, akik megteszik. Külön honlapok foglalkoznak vele, praktikus tanácsokkal és kimondottan TARDIS-okhoz való alkatrészek hirdetéseivel. Nem tudott ezekről egy ifjú, német angoltanár hölgy, amikor nekiállt elkészíteni saját TARDIS-át. A hobbija barkácsolás, de nagyon élvezi a csetlés-botlás-kísérletezés-próbálkozás kategóriájába eső dolgokat is. Plusz, nagyon, nagyon szereti fölvenni mindezt és feltenni a youtube-ra...

Fiókján már jó néhány videó pihen, amiben azt mutatja be, hogy milyen Németországban egy iskola: miért jó, miért rossz, milyen érzés tanítani, mik egy tanár feladatai... (Magam is voltam a katedra sötét oldalán, így külön érdekesnek találtam egy németországi tanár nehézségeit és örömeit egy magyaréhoz képest.)

Nos, ez a derék, karizmatikus tanárnő ráadásul veszedelmesen szereti mindnyájunk kedvenc Doktorát, csak mivel a házi genetikai laborok még nem olyan elterjedtek, David Tennant klónozása esélytelen volt, így úgy döntött, megépíti magának a TARDIS-t, és erről a nem egyszerű (sőt, bonyolult) folyamatról videóblogot készít.

A negyedórás, humortól sem mentes videóban a tervezési fázistól vívódáson és a bénázáson át mindent megcsodálhatunk, egy tündéri tanárnéni tolmácsolásában.

És miért is épített egy TARDIS-t ez a rokonszenves hölgy? Nos - mert véleménye szerint egy nő sem teljes a saját TARDIS-a nélkül.

Nem véletlenül kapott házassági ajánlatokat (is) a videóhoz kommentben...

Aki az  édesen megszállott tanárnéni egyéb videóira is kíváncsi, nézze meg youtube-oldalát IDE KATTINTVA. Megéri!

(a hírt Sötét Jövő kollégáéknál láttuk először.)

1 komment

Címkék: sorozat művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr543976512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prophet 2012.02.03. 00:42:27

A Blaha Lujza térnél, a Centrum kocsmában, a koedukált mosdóban valaki felfestett, vagy vázolt egy TARDIS-t a falra. Maradtak még egyéniségek!
süti beállítások módosítása