Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Magyar horrorfilm közeleg - Gingerclown 3D

2012.06.19. 11:00 :: renter

gingerclown.png

Úton az első magyar 3D-s horrorfilm! A nemzetközi piacra készült Gingerclown 3D amerikai forgalmazóra talált.

hetfo_banner.jpg

Hatvani Balázs író/rendező alkotásával nem titkoltan a 80-as évek B-kategóriás amerikai rémfilmjeinek hangulatát igyekszik feleleveníteni. A történet szerint egy éjszakán fiatalok merészkednek heccből egy kihalt vidámparkba, ám egy seregnyi borzalmas szörnnyel találják szembe magukat, élükön a címszereplő Gingerclownnal. A forgatás angol nyelven zajlott, az éjszaka igazán kísérteties légkört biztosító Budapesti Vidámparkban.

A főszereplő fiatal színészek mellet a szörnyek hangját ismert amerikai színészek szolgáltatják. Lance Henricksen, (az Aliens megbízható Bishopja) egy frappánsan csak Braineater (Agyzabáló) névre hallgató kreatúrát alakít. Gingerclownt az a Tim Curry kelti életre, akinek sokunkban ültetett el életre szóló bohócfóbiát Pennywise, a gyerekgyilkos bohóc megformálása által Stephen King AZ című filmjében.

 A produkció felkeltette a  Lionsgate Entertaiment érdeklődését, akik vállalták az Egyesült Államokbeli forgalmazását. A magyarországi bemutató kis szerencsével már idén várható.

A film hivatalos facebook oldala

3 komment

Címkék: előzetes horror

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr364597682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lenszkij 2012.06.19. 12:44:04

tudom, hogy eléggé off-topik, de magyar horror, magyar sci-fi..szal eszembe jutott, hogy a thelomerisről lehet tudni valamit? emlékszem, hogy 2012-re lett beígérve, de egy ideje már nem hallottam rola semmit, és ti lehet hogy tájékozottabbak vagytok a témában, hátha tudtok valamit..:)

renter 2012.06.19. 14:18:03

@lenszkij: Sajnos egyelőre nekünk sincs új információnk a Thelomerisről. (Azonkívül, hogy a rendező azonos a fentebb tárgyalt filmével.)

Joga 2012.06.19. 15:18:21

A stáb helyett - tréler minőségéből ítélve - inkább a ZS kategóriát céloztam volna meg.
Thelomeris hun van? +1
süti beállítások módosítása